Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Dit geldt alleen op werkdagen en als de artikelen op voorraad zijn in ons magazijn. Check voor de zekerheid de voorraad op de website.

Kan ik mijn bestelling ook ruilen of retourneren?
Ja, je kunt je bestelling ruilen of retourneren. Gebruik hiervoor het Ruil- en Retourformulier wat bij je bestelling is toegevoegd. Kijk voor meer informatie op de pagina Ruilen.

Wat is de lengte en wat is de wijdte van de spijkerbroeken?
Het eerste getal wat je ziet bij de maataanduiding is de wijdte van de spijkerbroek, het tweede getal is de lengte. Dus 32/36 betekent wijdte 32 en lengte 36.

Wat zijn de verzendkosten?
Wanneer het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan € 100,00 betaal je binnen Nederland geen verzendkosten. Is het orderbedrag lager? Dan zijn de verzendkosten € 3,95.
Bestel je vanuit België en of Duitsland? Dan is het verzenden bij een bedrag van € 100,00 of hoger gratis, daaronder betaal je een bedrag van € 7,95.
Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren zijn de verzendkosten voor rekening jouw rekening.

Ik heb een verkeerd adres opgegeven, wat nu?
Als de bestelling nog niet verstuurd is, kunnen wij het adres voor je wijzigen. Neem dus snel contact op met onze klantenservice via info@werkspijkerbroek.nl. Vermeld in de mail je ordernummer en het juiste adres.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?
Ja, alle prijzen die op werkspijkerbroek.nl vermeld staan zijn inclusief BTW.