Over ons

Werkspijkerbroeken voor mannen

Werkspijkerbroek.nl is de webshop voor hardwerkende mannen. Wij verkopen werkspijkerbroeken voor mannen die werken op het land, in de tuin of de bouw en voor doe-het-zelvers. Onze werkbroeken zijn stoer, betaalbaar, comfortabel en kunnen tegen een stootje. De werkspijkerbroeken zijn uitvoerig door ons getest op kwaliteit, stevigheid en draagcomfort.  En onder het mom ‘het oog wil ook wat’ vind je bij ons uitsluitend werkjeans met een perfecte pasvorm. In een werkjeans van Werkspijkerbroek.nl kun je van het land direct door naar de klant.

Wie zit er achter Werkspijkerbroek?

Mijn naam is Liesbeth Blok en ik woon samen met mijn man Krijn en 2 kinderen Lenthe (2010) en Krijn jr (2012) in Zuid-Beijerland. Als boerendochter ben ik opgegroeid met mijn voeten in de klei en weet ik van aanpakken. In 2010 heb ik besloten om mijn fulltime baan op te zeggen zodat ik thuis meer kan helpen op het akkerbouwbedrijf van mijn man. Dit wil niet zeggen dat ik alle dagen met mijn voeten in de klei sta, het administratieve gedeelte is mijn taak. Maar mocht het nodig zijn help ik natuurlijk gewoon een handje mee op het land of in de schuur.

Naast deze werkzaamheden wilde ik ook graag een droom najagen, namelijk een eigen bedrijf opstarten en doen wat je leuk vindt. Dat dit lang niet altijd zo is, daar kom je later achter ;). Het varen van je eigen koers en het proberen er een succes van te maken geeft mij heel veel energie en zorgt ervoor dat ik met veel plezier deze webshop run.

In 2011 startte ik een groothandel in agrarische toebehoren onder de noemer BLV Service. BLV Service verkoopt onder andere werkkleding, werkschoenen, gereedschappen en schoonmaakmiddelen aan lokale boeren in de Hoeksche Waard. Ik merkte dat er veel behoefte is aan betaalbare, comfortabele en modieuze werkbroeken. Ik ging op onderzoek uit en vond de ideale werkspijkerbroek, die aan alle eisen voldoet. In 2014 werd Werkspijkerbroek.nl ‘geboren’ en wij leveren inmiddels werkspijkerbroeken door heel Nederland.

De ideale werkspijkerbroek snel gevonden

Werkspijkerbroek.nl kenmerkt zich door een gezonde dosis boeren nuchterheid. Dat betekent: efficiënt op je doel af. In de webshop presenteren wij een selectief aanbod werkspijkerbroeken. Dit zijn alleen de werkbroeken die door ons als beste zijn getest. Jouw ideale werkspijkerbroek heb je supersnel gevonden en in slechts een paar klikken besteld.

 

Inmiddels is de site uitgebreid met de veelvoorkomende betaalmethodes, voorraadbeheer, modern uiterlijk en ook een keurmerk van Webwinkelkeur. De snelle wereld van internet staat nooit stil en ik probeer daar rustig in mee te bewegen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijkheid staat hoog in het vaandel, dus heb je vragen? Bel, mail of chat mij gerust!

In de media

Klik hieronder voor het interview met de Agritrader, mei 2022

Agritrader 05-2022