Op zoek naar de perfecte werkspijkerbroek?

Wij hopen je hierbij graag te kunnen helpen. Op werkspijkerbroek.nl is het mogelijk om online een spijkerbroek te bestellen, het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Hogeweg 2 te Zuid-Beijerland. Neem voordat je van plan bent om langs te komen even contact met ons op, dat voorkomt teleurstellingen.

De vraag die ik wil stellen om je aan de juiste spijkerbroek te helpen is: Wat voor soort spijkerbroek zoek je?

Een spijkerbroek met een recht model, rits sluiting en zonder al te veel poespas?

Dan adviseer ik de spijkerbroeken uit de Bruno serie. De Bruno spijkerbroeken kenmerken zich door hun rechte pasvorm, zodat deze bijna altijd perfect valt. De Bruno  spijkerbroeken hebben wij in 6 kleuren; de Bruno Dark (donker blauw), Bruno Azur (blauw), Bruno Zwart, Bruno Grijs, Bruno Deep Dark (heel donkerblauw, zonder enige wassing) en de Bruno Bleach (een lichtblauwe gebleekte spijkerbroek).

De Bruno spijkerbroeken zijn in verschillende breedte- en lengtematen verkrijgbaar. De Bruno broeken kosten € 49,95 pet stuk en wanneer je er 2 koopt kosten ze samen € 84,95 (-20%).

Sinds de oprichting van werkspijkerbroek in 2014 hebben wij de Bruno Dark broeken op voorraad. Omdat deze broeken goed verkochten hebben we deze al snel uitgebreid met de Bruno Azur. In de loop der jaren zijn de andere kleuren in de collectie gekomen.

Een spijkerbroek met zakken en kniestukken

Probeer dan eens de Justin, Havep 7442 of Malaga spijkerbroek.

De Justin spijkerbroek heeft geen stretch en heeft een recht model. De Justin is afgewerkt met grote zakken en stoere stiksels.

De Malaga werkjeans is voorzien van veel handige zakken waardoor je veel spullen mee kunt nemen. De losse zakken aan de voorkant kun je ook weglaten, ze worden bevestigd via de riem, deze wordt trouwens standaard meegeleverd. Zit je vaak op je knieën? Dan kun je kniestukken in de broek daarvoor bestemde kniezakken stoppen. De Malaga heeft een tapered fit model, dit zeggen dat hij mooi aansluit langs je benen. De werkbroek is gemaakt van stretchstof zodat deze ook nog eens lekker zit. De Malaga werkbroek kost € 48,95 per stuk en is verkrijgbaar van maat 30 t/m 44 in de lengtes 32 en 34.

De Havep Attitude 7442 is een zeer stoere en moderne werkbroek, voorzien van alle gemakken. De Havep 7442 werkjeans is gemaakt van stretchstof heeft voorgevormde broekspijpen wat ervoor zorgt dat deze broek erg lekker zit (en loopt 😉 ). Deze broek heeft 2 zijzakken, duimstokzak met gsm zakje. Kniezakken met klittenband zodat je je kniestukken er gemakkelijk in kunt steken. In de knieholte zit sterk stretchdoek wat ervoor zorgt dat de broek extra fijn is om te dragen. De Havep Attitude 7442 kost € 94,95 per stuk. Verkrijgbaar van maat 30 t/m 40, en de lengte 32, 34 en 36.

Opzoek naar een spijkerbroek met een slimfit pasvorm?

De Luca 50-100 is een stretch spijkerbroek met een smalle pijp. Ben je dus op zoek naar een hippe spijkerbroek? Kies dan voor deze Luca werkjeans. De Luca is ook ideaal als je dunne benen hebt, door het aansluitende model kun je goed voor de dag komen.

luca licht blauw slimfit werkspijkerbroek voorkant
luca licht blauw slimfit werkspijkerbroek achterkant

Heb je korte benen?

Model Bruno Dark en Bruno Azur zijn leverbaar is de lengte 30, ideaal voor als je nu eenmaal niet langer bent.

Op zoek naar een spijkerbroek voor lange benen?

Model Bruno Dark is leverbaar in lengte 38

Voorkant Bruno Dark 500×600
Achterkant Bruno Dark Werkspijkerbroek

Door wie worden de spijkerbroeken van werkspijkerbroek.nl gedragen?

Door onze agrarische achtergrond hebben wij in het begin veel agrarische klanten mogen begroeten, zowel in de land- en tuinbouw als klanten vanuit de veehouderij. Door de jaren heen is dit klantenbestand uitgebreid naar vrachtwagenchauffeurs, machinisten, kortom de broek kan gedragen worden door boeren, burgers en buitenlui.

Waarom een spijkerbroek van werkspijkerbroek.nl?

Ben je het dragen van een stugge “hobbezak” zat? De werkjeans van werkspijkerbroek.nl zijn bijna allemaal gemaakt van een fijne stretchstof wat het draagcomfort optimaal maakt.

Waarom werkspijkerbroek.nl?

Werkspijkerbroek.nl is zeer toegankelijk voor vragen over de spijkerbroeken, maar natuurlijk ook voor alle andere producten. Doordat wij met een klein team werken kunnen we vaak snel alle vragen beantwoorden, of wijzigingen in een bestelling doorvoeren. Geen vraag is te gek, dus neem gerust contact met ons op.